Ga naar inhoud
MAP

Slotplaats festival

De Slotplaats, Bakkeveen

Festival met lokale food- en ambachtelijke markt muziek, theater, lekker eten en Oerr!

Het Slotplaatsfestival; duurzaam en van dichtbij

Kom op zondag 29 oktober naar deze bruisende dag op landgoed De Slotplaats met een groene markt, natuurexpedities, theater, lezingen, workshops, OERRR activiteiten en heerlijk eten en drinken. Alles duurzaam en van dichtbij!

Op 29 oktober vindt het jaarlijks terugkerende Slotplaatsfestival plaats op landgoed De Slotplaats, georganiseerd door Natuurmonumenten en De Slotplaats. Rondom het iconische landhuis kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes met mooie en lekkere lokale producten. In het naastgelegen Bos van Knoop kun je genieten van theater, muziek en verschillende activiteiten voor iedereen. 

Niks zo duurzaam als de natuur

Tijdens korte natuurexpedities duik je het bos in om naar paddenstoelen en diersporen te speuren en hoor je verhalen over de herfst en de winterslaap. Jonge boswachters in de dop kunnen bij alle OERRR activiteiten volop speuren, spelen en knutselen. Vergeet niet om schone kleren mee te nemen en laarzen te dragen, want vies worden mag! 

Eten en drinken van dichtbij

Natuurlijk proef je gedurende de hele dag wáár je eet. In De Slotplaats, het Koetshuis en bij de foodtruck. Op de groene markt kun je producten proeven en kopen van lokale boeren en leveranciers of van het landgoed zelf!

Kom je ook?

Het Slotplaatsfestival vindt plaats op zondag 29 oktober op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen en duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis. Voor parkeren en sommige activiteiten wordt een onkostenvergoeding gevraagd.

Wanneer:
29 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Slotplaats festival
De Slotplaats

Foarwurkerwei 3
9243 JZ Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten