Ga naar inhoud
MAP

Open Stal

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldeberkoop

Kunstroute Open Stal 51 jaar en vitaler dan ooit.

OPEN STAL: van 23 juli tot en met 21 augustus 2022

In 2021 werd voor de 50ste keer de jaarlijkse Open Stal kunstroute georganiseerd. De kunstroute is vitaler dan ooit en kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst, om te beginnen naar de editie die in 2022 wordt georganiseerd.

51ste editie
Komende zomer hoopt Open Stal weer een mooie editie te organiseren. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Van 23 juli t/m 21 augustus 2022 worden de deuren van de verschillende expositieruimtes wagenwijd open gezet. Dagelijks van 13.00 tot 18.00 uur, ook in de weekenden, is de kunstroute geopend. Ook op diverse buitenlocaties worden werken tentoongesteld. Op 20 locaties, langs een route van 3 km, is werk te zien van ca. 40 kunstenaars.

De start bij de Kiosk in het dorp, de gezellige terrassen, de live muziek in het weekend, de kunst van hoog nationaal en internationaal niveau, maken de kunstroute tot een geliefde besteding van de zomervakantiedagen.

Uit de Schaduw
Het thema is Uit de Schaduw. Een thema waar wij allemaal, en zéker de kunstenaars, herkenning in vinden en waaruit het verlangen spreekt naar licht, lucht en ruimte. Een inspirerend thema waar we ons hart aan kunnen ophalen.

Parel van het platteland
Onlangs is Open Stal uitgeroepen tot winnaar van de Henk Aalderinkprijs. Open Stal is beoordeeld als “onderscheidend in zijn soort met de kracht van telkens actueel zijn”. Open Stal is bijzonder trots op deze onderscheiding. De route geniet dan ook landelijke bekendheid, met jaarlijks circa 10.000 bezoekers. De organisatie van Open Stal ligt in handen van 200 enthousiaste vrijwilligers.

Wanneer:
t/m 21 augustus 2022
Prijsinformatie:
Vanaf € 3,- (voor volwassenen)

Hier vind je Open Stal

Stichting Open Stal Oldeberkoop
Molenhoek 31
8421 PL Oldeberkoop
Plan je route

Toon resultaten