Ga naar inhoud
MAP

Tjitske Reidinga - Portret (reprise)

Het Posthuis Theater, Heerenveen

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Een One Women Show. Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben.  Ongefilterd en...

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Een One Women Show.

Een hilarische inkijk in de gedachten van een vrouw, een doodgewone vrouw, met een uitzonderlijk leven. Zoals we dat allemaal hebben. 

Ongefilterd en doordrenkt van haar droge humor probeert ze grip te krijgen op dat leven dat steeds maar weer geleefd moet worden. 

Over de rollen die je speelt of toebedeeld krijgt, over niet precies weten wat je rol nog is in het leven en over uiteindelijk jezelf vinden in al die wonderlijke varianten bij elkaar. We tuimelen door de dagen en leren lachen om onszelf. Hoe wij allemaal op onze eigen manier zoeken, magisch denken, fantaseren, hulp vragen of zelf de slingers ophangen. 

In Tjitskes poëtische, muzikale voorstelling kun je troost vinden of de opluchting van de slappe lach. Portret is een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven.

Wanneer:
8 december
Prijsinformatie:
Vanaf € 29,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tjitske Reidinga - Portret (reprise)
Het Posthuis Theater

Fok 78
8441BR Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten