Ga naar inhoud
MAP

Onyx

Poppodium Iduna, Drachten

All the way from Queens, New York! Met trots kondigen we aan dat de Amerikaanse hiphopgroep ONYX hebben weten te strikken voor een dikke show in Iduna! Verwacht een avond vol rauwe beats, pure rhymes en ongefilterde energie.

All the way from Queens, New York! Met trots kondigen we aan dat de Amerikaanse hiphopgroep ONYX hebben weten te strikken voor een dikke show in Iduna! Verwacht een avond vol rauwe beats, pure rhymes en ongefilterde energie. Met knallers als "Slam" en "Throw Ya Gunz" sleurt ONYX je mee op een trip door de rijke geschiedenis van hardcore hiphop.

ONYX is een legendarische Amerikaanse hiphopgroep die een blijvende invloed heeft gehad op de hiphopcultuur. Opgericht in de vroege jaren '90 en bekend om hun rauwe, energieke stijl en compromisloze houding, vooral geëtaleerd in hun debuutalbum "Bacdafucup" uit 1993. Ze hebben een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de hardcore hiphopscene met explosieve optredens en realistische teksten over het straatleven.

Let op, de ticketverkoop loopt niet via Iduna, maar via een partij van de artiesten (eventbride). Voor al je vragen rondom je tickets neem je contact op via: tickets@latfro.com

Wanneer:
30 augustus
Prijsinformatie:
Vanaf € 47,08
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Onyx
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten