Ga naar inhoud
MAP

High Tea: Expeditie Cupido

De Bios Drachten, Drachten

High Tea & Movie is een gezellige zondagmiddag voorstelling waarbij je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijke High Tea.

High Tea: Expeditie Cupido

High Tea & Movie is een gezellige zondagmiddag voorstelling waarbij je voorafgaand aan de film kunt genieten van een heerlijke High Tea. Tijdens de High Tea ontvang je verschillende soorten thee, diverse zoete hapjes en hartige gerechtjes. Aansluitend bekijk je de film Expeditie Cupido.

Tickets: € 18,50 per stuk (inclusief high tea)

Aanvang: vanaf 14.30 uur
Start film: 16.00 uur

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tijdens dit evenement worden er foto's en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door de Bios Drachten.

Filmomschrijving:
Wanneer de opnames van het romantische ‘Reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud. Nieuwe Nederlandse komedie met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Gover Meit, Niels Oosthoek en Janice Blok.

- TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt.

Wanneer:
21 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 18,50 (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je High Tea: Expeditie Cupido
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten