Ga naar inhoud
MAP

Theaterkamp Ratatouille (Techniek) | De Lawei

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Schouwburg De Lawei, Drachten

Het theater gebruikt veel techniek, wil jij weten hoe dat in elkaar steekt?

Ben jij technisch? Wil je alles leren over podiumtechniek? Over het belichten van de acteurs zodat de scene precies zo over komt als bedacht? Of het versterken van geluid en wat daarbij komt kijken? 
Dan is Theaterkamp Ratatouille in De Lawei echt iets voor jou!

Laat je onderdompelen in het theater en ben de eerste die in De Lawei mag blijven slapen! Vier dagen lang genieten van theater voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Alles leren over theater, zowel voor als achter de schermen. Van regie tot productie, van acteren tot decorbouw en van techniek tot muziek. Deze zomer organiseren wij een theaterkamp voor jongeren. Vier dagen lang genieten van theater. 

Techniek of toch iets anders?
Tijdens het theaterkamp gaan drie groepen van tien jongeren aan de slag met theater maken. Elke groep bestaat uit vier acteurs, twee vormgevers, twee technici en twee muzikanten. 

Professionele begeleiding
Professionele vakmensen uit de theaterwereld geven lessen en coachen de deelnemers, onder begeleiding van theatermaker en regisseur Karel Hermans (o.a. Tryater). Zo ontdekken de deelnemers de verschillende manieren waarop een theaterstuk bereid kan worden. 

(Let op, je kan je opgeven tot uiterlijk 4 juli!) 

Wanneer:
t/m 1 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 250,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Theaterkamp Ratatouille (Techniek) | De Lawei
Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten