Ga naar inhoud
MAP

Disney's Biosfeestje: Binnenstebuiten 2 (NL)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

We hebben iets heel bijzonders voor jullie in petto: het Disney Biosfeestje!

Op zaterdag 6- en zondag 7 juli beleef je een extra feestelijke voorvertoning Disney en Pixar Binnenstebuiten 2 (Inside Out 2).

Met het Disney Biosfeestje beleef je een middag vol plezier. Verwacht feestelijke versieringen, leuke verrassingen en activiteiten.
Tijdens deze gezellige middag kunnen kinderen zich laten schminken en mogen ze knutselen en kleuren bij ons in de foyer. Kinderen worden ontvangen met een bekertje limonade en wat lekkers

.Ticket: € 9,50
Aanvang: 12.30 uur
Start film: 13.15 uur
en
Aanvang: 15.15 uur
Start Film: 16.00 uur

Filmomschrijving:
De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Binnenstebuiten 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. “Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.”

- TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt.

Wanneer:
t/m 6 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 9,50 (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Disney's Biosfeestje: Binnenstebuiten 2 (NL)

De Bios
Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten