Ga naar inhoud
MAP

Kids Night: Het Feest van Tante Rita: De Chocobom

De Bios Drachten, Drachten

Zullen we samen komen? Breng al je vrienden en vriendinnen mee op vrijdag 26 juli naar onze exclusieve Kids Night met de film: Het Feest van Tante Rita 2- De Chocobom.

Kids Night: Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom Zullen we samen komen? Breng al je vrienden en vriendinnen mee op vrijdag 26 juli naar onze exclusieve Kids Night met de film: Het Feest van Tante Rita 2- De Chocobom. Bij aankomst staat er een feestelijk welkomstdrankje voor je klaar en kun je genieten van een heerlijk portie friet.

Aanvang vanaf 18.15 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tickets zijn te koop voor €15,- per persoon.(inclusief welkomstdrankje en portie friet).

ONLINE AANKOPEN
Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tijdens dit evenement worden er foto's en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door de Bios Drachten.

Filmomschrijving:
In Het Feest van Tante Rita 2 – De Chocobom volgen we de avonturen van familie Dubbel. De familie neemt deel aan een chocoladewedstrijd georganiseerd door Ko Bonoca (Rob Kemps). Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie, worden ze gedwongen te verhuizen naar een camping, waar moeder Chanelle (Edsilia Rombley) het animatieteam leidt en vader Jan (Pim Muda) de keuken runt. Tante Rita is ook weer van de partij en maakt overal een feestje van terwijl Lulu goed bevriend raakt met Max (Duco Bunschoten) die ook op de camping werkt. Als Ria Bakzeil, een ietwat kakkineuze dame, lucht krijgt van de deelname van de Dubbels aan de chocoladewedstrijd gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt. Lulu schakelt de hulp in van haar vertrouwde vriend VWO (Piet Tomassen) om te ontdekken wat er aan de hand is. Lukt het VWO om de saboteur te vinden, wat spookt de baas van de camping allemaal uit en wie wint uiteindelijk de chocoladewedstrijd?

- TIP: KOOP JE TICKETS ONLINE -
Koop je filmtickets via de website en sla de rij bij de ticketkassa over. Online gekochte tickets scan je bij de ticketzuil op de dag dat de voorstelling plaatsvindt.

Wanneer:
26 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kids Night: Het Feest van Tante Rita: De Chocobom
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten