Ga naar inhoud
MAP

Grandmaster Flash

Poppodium Iduna, Drachten

The Birth of a Culture DJ Show

Grandmaster Flash wordt gezien als één van de founding fathers van hiphop en de grondlegger van het scratchen. Dit najaar neemt hij je met zijn legendarische turntable skills mee op een onvergetelijke reis door de hiphopgeschiedenis tijdens zijn audiovisuele ‘The Birth of a Culture’ tournee die start in Iduna.

Met zijn baanbrekende bijdragen aan de hiphopcultuur en hits zoals ‘The Message’ met The Furious Five, is Grandmaster Flash een van de grootste hiphoppioniers allertijden. Deze legendarische architect van hiphop staat bekend om zijn innovatieve DJ-technieken, waaronder de Quick Mix Theory die zorgde voor de geboorte van cutting en scratching. Zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de hiphopcultuur is onmiskenbaar en heeft een blijvende invloed gehad op de muziekwereld.

Wat deze ‘The Birth of a Culture’ DJ Show zo uniek maakt is dat je niet alleen kunt luisteren, maar ook kunt zien wat hij doet! Grandmaster Flash deelt zijn breaks, scratches en mix skills namelijk via een camera die boven hem hangt. De audiovisuele show omvat dansbare hiphop, disco, soul, rock, jazz en pop, zit boordevol hiphopclassics en belooft een spectaculair feest te worden.

Dit is niet zomaar een concert; het is een hiphopavontuur! Vorig jaar was zijn tour in alle Nederlandse zalen razendsnel uitverkocht. Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je tickets!

Wanneer:
13 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 37,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Grandmaster Flash
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten