Ga naar inhoud
MAP

Rondleiding Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetsterzwaag

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Overtuin Lycklamahuis, Beetsterzwaag

Rondleiding over expositie ´Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetsterzwaag´ en evt. wandeling naar Lauswolt. Onder leiding van en met toelichting toelichting van een gids.

In de tentoonstelling  en de rondwandeling wordt de bezoeker meegenomen in het levensverhaal van kunstenares Jeanne Bieruma Oosting. Als kind logeerde ze in de zomer op landgoed Lauswolt, bij haar grootvader, Rijnhard baron Van Harinxma thoe Slooten. Na zijn overlijden woonden haar ouders op Lauswolt en kwam Jeanne nog steeds zo nu en dan terug naar Beetsterzwaag.
Tijdens de wandeling krijgt u ook informatie over andere historische panden in Beetsterzwaag. De rondleidingen worden gegeven door dorpsgidsen van de Stichting Historisch Beetsterzwaag.

De expositie is een samenwerking met Jolande Withuis en de vijf deelnemende musea aan ‘De Zomer van Jeanne’. Zie voor meer informatie: www.dezomervanjeanne.nl 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de tentoonstelling of rondleiding te komen, maar wilt u wel de tentoonstellingscatalogus kopen? Kijkt u dan op www.historischbeetsterzwaag.nl/jbo/

Wanneer:
t/m 24 september 2022
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,- (voor volwassenen)

Hier vind je Rondleiding Jeanne Bieruma Oosting terug in Beetsterzwaag
Overtuin Lycklamahuis

Adres:
Overtuin Lycklamahuis
Hoofdstraat 80
Beetsterzwaag
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten