Ga naar inhoud
MAP

Chica's Night: Expeditie Cupido

De Bios Drachten, Drachten

Een Chica's Night is een feestelijke avondvoorstelling (einde middag voorstelling) speciaal voor jongeren.

Chica's Night: Expeditie Cupido

Op vrijdag 19 juli organiseert De Bios Drachten een Chica's Night met Expeditie Cupido. Een Chica's Night is een feestelijke avondvoorstelling (einde middag voorstelling) speciaal voor jongeren. Bij binnenkomst ontvang je een welkomstdrankje. Na afloop van de film ontvang je een leuke give away om mee naar huis te nemen.

Tickets: € 12,50 per stuk (inclusief welkomstdrankje en give away)

Programma vrijdagavond 19 juli:
18.15 uur - aanvang
18:45 uur - start film

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Vol= Vol

ONLINE AANKOPEN
Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tijdens dit evenement worden er foto's en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door de Bios Drachten.

Filmomschrijving:
Wanneer de opnames van het romantische ‘Reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Een avontuurlijke over-the-top komedie vol humor, seks, geweld en toch stiekem met een hart van goud. Nieuwe Nederlandse komedie met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Gover Meit, Niels Oosthoek en Janice Blok.

Wanneer:
19 juli
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50 (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Chica's Night: Expeditie Cupido
De Bios Drachten

Noorderdwarsvaart 25
9203CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten