Ga naar inhoud
MAP

Desert Dwellers #4: Onhou + Farer + Swerve

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

Donderdag 14 december herrijst de kracht van Desert Dwellers in de intieme kleine zaal van Iduna. Dit keer komt onze provinciebuur Iduna annexeren met drie Groninger bands, Onhou, Farer en Swerve.

Donderdag 14 december herrijst de kracht van Desert Dwellers in de intieme kleine zaal van Iduna. Dit keer komt onze provinciebuur Iduna annexeren met drie Groninger bands, Onhou, Farer en Swerve. Bereid je voor op een loodzware avond vol sludge, doom en noisrock.

Onhou werd opgericht in 2016 en bestaat uit voormalige en huidige leden van Ravenwiek, Grinding Halt en Ortega. Geworteld in Groningen belichaamt Onhou hun noordelijke erfgoed door troosteloze modderige Doom-riffs te vermengen met miserabele Post-metal sferen. Ze omarmen de sinistere geschiedenis van de grond waaruit ze voortkomen.

Farer is in 2013 opgericht door voormalige Ortega-leden. De band, met basgitaristen Frank de Boer en Arjan van Dalen, die samen ook de zangpartijen verzorgen, en drummer percussionist Sven Jurgens, brengt een verpletterend geluid. Het debuutalbum ‘Monad’ is opgenomen door John Bart van der Wal, bekend als basgitarist van de band Dool en talloze andere aansprekende projecten. Verwacht een ware dronedoompostmetaltrip met woordeloze oerschreeuwen, huiveringwekkende krassende basgitaarriffs en pulserende ritmes.

Het luidruchtige duo Swerve, bestaat uit Richard en Reinee. Met gitaar, drums en schreeuwerige vocalen creëren ze een geluid van Melvins tot Sepultura. Verwacht een groovende, grungy show vol zweet en intense muziek waarop je hoofd onophoudelijk mee zal deinen. Een ervaring die gepaard gaat met piepende oren en een lach op je gezicht.

Wanneer:
t/m 14 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Desert Dwellers #4: Onhou + Farer + Swerve

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten