Ga naar inhoud
MAP

Heavy Portraits

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

Met trots hosten we op vrijdag 22 december Metal Portraits. Een epische expositie in de kleine zaal als eerbetoon aan metalheads, vastgelegd door onze badass huisfotograaf Wietske Elzinga. In de grote zaal knallen de bands Swim or Drown en Shaboon!

Met trots hosten we op vrijdag 22 december Metal Portraits. Een epische expositie in de kleine zaal als eerbetoon aan metalheads, vastgelegd door onze badass huisfotograaf Wietske Elzinga. Maar dat is niet alles – in de grote zaal knallen de bands Swim or Drown en Shaboon je omver. Ja, je leest het goed, Shaboon geeft speciaal voor deze gelegenheid een reünieshow.

Wietske Elzinga, de onverschrokken lens van Iduna, heeft talloze metalshows vastgelegd in Iduna. Haar foto's vangen de ziel van het moment, altijd onverbiddelijk en ongefilterd. Als eerbetoon aan de metalscene en haar loyale fans heeft ze voor deze expo krachtige portretten geschoten van een aantal van deze metaladepten.

Shaboon, de rapcoresensatie uit Drachten, opende Wâldrock in 2006, veroverde elk podium in Nederland en deelde het met grootheden als Dog Eat Dog, Osdorp Posse en Steen. Deze 7-koppige explosie van metalcore met rapvocals maakt na een hiatus in 2023 zijn comeback met twee reünie shows.

Swim or Drown, de hardcorehelden uit Heerenveen sinds 2008, brengen oldschool hardcore met een metalen rand voor fans van Terror, Madball, Hatebreed en Born From Pain.

Wanneer:
t/m 22 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Heavy Portraits

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten