Ga naar inhoud
MAP

Dutch Forest Trail

Beetsterzwaag

De Dutch Forest Trail is een 4-daagse wandeling van 112 kilometer dwars door de rustigste bossen van noord Nederland.

 Vier dagen wandelen door de rustigste bossen van noord Nederland

Vier dagen back to nature, off the grid. De Dutch Forest Trail is een 4-daagse wandeling van 112 kilometer dwars door de rustigste bossen van noord Nederland. Hier kun je nog wandelen zonder mensen tegen te komen. Hier kun je in stilte wandelen als je dat wilt. Hier word je ’s ochtends wakker van het luide gefluit van vogels. Hier worden je schoenen nog vies. En jij vast ook.

De tocht slingert door de mooiste bossen in Friesland en Drenthe en volgt bestaande bospaden. Het natuurgebied bevat een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Je passeert een paar gezellige karakteristieke dorpjes, zoals Beetsterzwaag, Bakkeveen, Appelscha en Diever. Ook loop je door de voormalige strafkolonie van Veenhuizen. Na vier dagen eindigt de tocht bij het treinstation Steenwijk. 

Een meerdaagse wandeltocht waarbij alles voor je geregeld wordt

Wil je een paar dagen de bossen in en vind je het fijn dat alles voor je geregeld wordt? Dan is de Dutch Forest Trail van Offgrid-Trails iets voor jou. Je loopt de tocht zonder gids en zonder verplichtingen, en met de zekerheid dat alles wat belangrijk is voor je is geregeld. Zo heb jij niet de stress van het organiseren.

Wij zorgen ervoor dat je zorgeloos de wandeltocht kunt lopen. Dure spullen kopen? Niet nodig. Huur het bij ons. Overnachtingen boeken? Niet nodig, hebben wij geregeld. Bedenken wat je moet eten en drinken? Regelen wij voor je. Route bepalen en zorgen hoe je bij het startpunt komt? Je ontvangt duidelijke informatie zodat je weet wat je moet doen. Lopen met zware bepakking? Niet nodig. Wij vervoeren je bagage van camping naar camping. We regelen het allemaal. Jij de wandeltocht, wij de organisatie en de begeleiding.

Reserveer je plek op www.dutchforesttrail.com

De route

De Dutch Forest Trail start in het Friese Beetsterzwaag en eindigt bij het treinstation in Steenwijk. Het pad loopt door Drenthe en Friesland en is grotendeels natuurpad (onverhard). Je doorkruist prachtige natuurgebieden over kronkelige zandpaadjes, langs beekjes, over bruggetjes en door modderige bospaden. De tocht is pittig omdat de afstanden vrij fors zijn. Hoogtemeters zijn er niet. Je loopt iedere dag tussen de 25 en 28 kilometer. Dat is ongeveer 6,5 tot 7 uur lopen per dag. Een goede wandelconditie is daarom nodig. 

Bezoek onze website voor meer informatie.

Wanneer:
25 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Dutch Forest Trail

Hoofdstraat 108
Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten