Ga naar inhoud
MAP

Minicamping Singel

Jubbega

Een kleine ruime camping, zonder vaste staanplaatsen, centraal gelegen in De Friese Wouden. Ideaal om het noorden te ontdekken, als tussenstop tijdens de reis op weg naar een andere bestemming, of gewoon om even lekker niets te doen.

Mini camping Singel is een rustige camping gelegen in het hart van de Friese Wouden. Achter onze voormalige boerderij ligt het kampeerveld met 16 zeer ruime kampeerplaatsen. Een grote zandbak met speeltoestellen voor de kinderen en voor de lekkerbekken fruitstruiken om van te snoepen. Het theeterras en de streekwinkel zijn een mooie aanvulling voor de camping en een rustpunt voor de vele passanten van fietsroutes in "De Frije Wiken" en zuid-oost Friesland. Onze kleine camping ligt 2km. buiten het dorp Jubbega tussen knooppunt 16 en 61.

Camping
Op onze kleine camping bieden we plek aan 16 ruime kampeerplaatsen en vijf ruime camper plaatsen. We bieden geen seizoenplaatsen aan. Wel verwelkomen we kampeerders op de fiets of wandelaars van één van de lange afstand wandelpaden.

Theeterras
Voor de boerderij, onder de bomen, bevindt zich een genoeglijk theeterras. Achter tussen de schuren ook. Rustpunten, niet alleen voor de campinggasten, maar ook voor passanten die even willen pauzeren. Een ijsje, een stukje huisgemaakt gebak of je eigen boterhammetje, het kan allemaal.

Trekkershut
Aan de rand van onze kleine camping hebben we in de boomwal een trekkershut geplaatst. Uit eigen ervaring weten we hoe leuk het kan zijn om te overnachten in z'n knus onderkomen. Met uitzicht over de weilanden geeft onze hut alle gelegenheid tot rust na een fietstocht of zo maar een paar dagen niets. De trekkershut geeft vrienden op de fiets of wandelaars een slaapgelegenheid voor vier personen. Maar is natuurlijk zeer geschikt om lekker met z'n tweeën te genieten van rust en ruimte.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Minicamping Singel

Singel 23
8411CJ Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten