Ga naar inhoud
MAP

Mountain Network Heerenveen

Heerenveen

Mountain Network Heerenveen is gelegen in het Abe Lenstra-stadion langs de A32. De vorm van de tribune die boven de klimhal ligt zorgt voor een unieke klimervaring. De sportieve omgeving van Sportstad Heerenveen en het Oranjewoud dat op steenworp...

Mountain Network Heerenveen is gelegen in het Abe Lenstra-stadion langs de A32. De vorm van de tribune die boven de klimhal ligt zorgt voor een unieke klimervaring. De sportieve omgeving van Sportstad Heerenveen en het Oranjewoud dat op steenworp afstand ligt zorgen voor een geweldige ervaring, zowel bij indoor- alsook outdoor activiteiten.

Mountain Network Heerenveen is gevestigd onder de tribune van het Abe Lenstra Stadion. Dit geeft de klimhal een unieke vorm. De klimwanden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde klimmer. De ruim 90 routes zijn verdeeld over 30 touwen en de gradatie varieert van 3 tot 8a+. De klimhal heeft een hoogte van 16 meter en er is een flinke overhang van zo’n 5 meter.

De klimhal leent zich uitstekend voor het voorklimmen. Er hangen zo’n 100 setjes in de wand en er zijn voorklimtouwen aanwezig. Voorklimmen kan op een vlakke, licht overhangend en zwaar overhangende wand.

Er worden wekelijks nieuwe routes gebouwd door de routebouwers van Mountain Network Heerenveen, dit zorgt voor een blijvende uitdaging en een hal met schone grepen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Mountain Network Heerenveen

Abe Lenstra Boulevard 23
8448 JA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten