Ga naar inhoud
MAP

Kids Night: Verschrikkelijke Ikke 4

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

Zullen we samen komen? Breng al je vrienden en vriendinnen mee op vrijdag 28 juni naar onze exclusieve Kids Night met de film: Verschrikkelijke Ikke 4!(Nederlands gesproken)

Zullen we samen komen? Breng al je vrienden en vriendinnen mee op vrijdag 28 juni naar onze exclusieve Kids Night met de film: Verschrikkelijke Ikke 4!(Nederlands gesproken) Bij aankomst staat er een feestelijk welkomstdrankje voor je klaar en kun je genieten van een heerlijk portie friet.

Aanvang vanaf 18.15 uur
Start voorstelling: 19.00 uur

LET OP
Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Tickets zijn te koop voor €15,- per persoon.(inclusief welkomstdrankje en portie friet).

ONLINE AANKOPEN
Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt.

Tijdens dit evenement worden er foto's en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf aanmeldt, ga je er tevens mee akkoord dat het beeldmateriaal voor promotionele doeleinden gebruikt kan worden door de Bios Drachten.

Filmomschrijving:
Gru en zijn familie keren terug in Verschrikkelijke Ikke 4 met stemrollen voor Jon van Eerd, Kim van Kooten en Pip Pellens opnieuw te horen als Gru, Lucy en Margot.

Wanneer:
t/m 28 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kids Night: Verschrikkelijke Ikke 4

De Bios
noorderdwarsvaart 25
9203 CA Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten