Ga naar inhoud
MAP

Abbath • Toxic Holocaust • Hellripper

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Drachten

ALS DE DUISTERNIS IN DE WINTER ZICH AANDIENT EN WANNEER HET BUITEN KOUD EN GUUR IS, TREKT ABBATH ER OP UIT VOOR EEN BARRE TOCHT DOOR EUROPA, MET TOXIC HOLOCAUST EN HELLRIPPER ALS SPECIAL GUESTS.

ALS DE DUISTERNIS IN DE WINTER ZICH AANDIENT EN WANNEER HET BUITEN KOUD EN GUUR IS, TREKT ABBATH ER OP UIT VOOR EEN BARRE TOCHT DOOR EUROPA, MET TOXIC HOLOCAUST EN HELLRIPPER ALS SPECIAL GUESTS. NA EEN HETE FESTIVALZOMER KIJKT DE LEGENDARISCHE EX-IMMORTAL FRONTMAN ERG UIT NAAR EEN VOLLEDIGE TOUR, MET ZOWEL NIEUWE NUMMERS ALS OUDE FAVORIETEN OP DE SETLIST. LET OP DE TICKETVERKOOP START DONDERDAG 7 SEPTEMBER OM 10:00 UUR.

Abbath is een van de meest iconische figuren in de metalwereld. Hij geniet status als een van de oprichters van de blackmetalband Immortal, vorig jaar gaf hij nog een meesterlijk eerbetoon aan Lemmy Kilmister in Iduna en nu komt hij terug voor een show met zijn eigen band. De laatste Abbath-plaat “Dread Reaver” bevat een uitgekiende mix van black- en thrashmetal, waarbij de krachtige riffs en donderende drums je mee de duisternis inslepen. Abbath’s kenmerkende vocale stijl geeft het album een extra dimensie van intensiteit, een waar meesterwerk.

Toxic Holocaust staat garant voor razende thrash met een giftige twist en Hellripper spuwt met pompende energie intense riffs. Een niet te missen avond voor liefhebbers van extreme metal.

Joel Grind van Toxic Holocaust over de tour:
“It’s been a while but we are finally headed back to Europe and we are really looking forward to bulldozing Europe with Abbath and Hellripper.”

Een quote van Hellripper:
“I’m very pleased to announce that we’ll be joining two of my favourite bands, ABBATH & TOXIC HOLOCAUST on a trip around Europe in early 2024. I’m looking forward to sharing the stage with these legends, as well as meeting fans old and new – let’s see the Goat Kvlt out in full force for this one! It’s going to be a wild few weeks!”

Let op, de ticketverkoop start donderdag 7 september om 10.00 

Wanneer:
t/m 26 januari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Abbath • Toxic Holocaust • Hellripper

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten