Ga naar inhoud
MAP

Dagtour met historische bus

Museum Heerenveen, Heerenveen

Maak een tocht door het prachtige Friese landschap met een oldtimer bus. Van Ouwsterhaule via een mooie route naar Museum Heerenveen. Ontdek onderweg twee musea en geniet van het mooie Friesland!

Het Nationaal Openbaarvervoer Museum en Museum Heerenveen organiseren in 2024 bustochten met een speciale oldtimerbus. Tijdens de bijzondere route door Zuid-Friesland kun je genieten van het landschap. Vanaf het Nationaal Openbaarvervoer Museum (NOM) in Ouwsterhaule laat je je via deze mooie route vervoeren naar Museum Heerenveen. Daar dwalen jullie rond in zalen vol historie en (hedendaagse) kunst. Daarna reis je weer terug naar Ouwsterhaule.  

In een geweldige historische bus naar twee van de vele bijzondere musea die onze provincie rijk is. Met tussendoor koffie of thee. Met een groep mensen die jij leuk vindt. Drie dingen voor een behoorlijk schappelijke prijs, vinden wij. Klinkt dat niet als een ontspannen en feestelijk dagje uit? Reserveren is wel noodzakelijk. Dus nodig je gezelschap uit en bel voor reserveren en meer informatie naar het Nationaal Openbaarvervoer Museum.

Wanneer:
t/m 28 september
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50 (met museumjaarkaart)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Dagtour met historische bus
Museum Heerenveen

Museum Heerenveen
Minckelersstraat 11
8442 CE Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten