Ga naar inhoud
MAP

De Bûtensprong

Lippenhuizen

Buitenhuis "de Bûtensprong" is een heerlijk huis op een prachtige plek, dat het hele jaar wordt verhuurd per week/weekend/midweek. Het is een comfortabel en ruim huis voor max. 6 personen, heel rustig gelegen en met een prachtig uitzicht.

"De Bûtensprong" ligt in het stroomdal van het riviertje het Koningsdiep/de Boorn. Eeuwenoud landschap. Vanuit beschutting van oude eiken en beuken kijk je over  weiland naar de bossen van Beetsterzwaag en de Lippenhuisterheide. In het land soms schapen, of koeien. Misschien wordt er gemaaid. Weidse wolkenluchten. Water in de sloten. Vogels om het huis. Ooievaars of roofvogels of ganzen, in de lucht of in het land. Soms reeën of hazen. 

Het vakantiehuis staat 50 m van de weg aan het eind van een eigen pad. De Bûtewei wordt verderop een zandweg. Door en langs bossen, heide, boerderijen. Wandelen of fietsen, handig bewegwijzerd met knooppunten.

Vlakbij prachtige natuurgebieden, zoals Duurswouder heide, heide Allardsoog, "wetlands" de Deelen en de Kraenlânnen, parklandschap Oranjewoud.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Bûtensprong

Bûtewei 53
8408jd Lippenhuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten