Ga naar inhoud
MAP

Het Koetshuis

Beetsterzwaag

Een groepsverblijf in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beetsterzwaag, Friesland. Wij kunnen tussen 2 tot 14 personen herbergen in 7 luxe kamers en suites met eigen badkamer.

Een groepsverblijf in een historisch Koetshuis (1868) op Landgoed Lauswolt in het idyllische dorpje Beetsterzwaag, Friesland; Het Koetshuis heeft in 2007 landelijke bekendheid gekregen door de kabinetsformatie van Kabinet Balkenende wat daar is geformeerd. Naast het Koetshuis ligt de befaamde Golf & Country Club Lauswolt aan de rand van het bos.

Wij kunnen tussen 2 tot 14 personen herbergen in 7 luxe kamers en suites met eigen badkamer. De gezellige en goed uitgeruste woonkeuken en comfortabele ‘living’ zijn uiterst geschikt om met vrienden, familie of collega’s te vertoeven. Er zijn bovendien uitstekende mogelijkheid om presentaties en team meetings te faciliteren met up-to-date audiovisuele apparatuur.

Het Koetshuis heeft volop privacy, is van alle gemakken voorzien en heeft bovendien een groot terras met een barbecueplaats. Het hotel op Landgoed Lauswolt (loopafstand) biedt bovendien een scala aan mogelijkheden om uw verblijf nog aangenamer te maken. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Koetshuis

Het Koetshuis - Landgoed Lauswolt
Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten