Ga naar inhoud
MAP

B&B 't Kragelhuus

Boijl

Charmante, kleinschalige en gemoedelijke Bed and Breakfast voor rustzoekers en natuurgenieters. Vlakbij Nationaal Park het Drents Friese Wold. Twee 2- persoonskamers op de begane grond. Beide kamers beschikken over privé sanitair.

't Kragelhuus ligt in het buitengebied van het plaatsje Boijl in Zuid Oost Friesland, heel dicht tegen Drenthe aan en vlakbij Nationaal Park het Drents Friese Wold. 

Een gemoedelijke en kleinschalige B&B met 2 ruime, lichte kamers op de begane grond, beide kamers voorzien van een privé badkamer. Wij bieden een goed bed, een vrolijk en uitgebreid geserveerd ontbijt,privacy, rust en ontspanning. De gasten kunnen heerlijk vertoeven in de besloten achtertuin.

Ben je een natuurliefhebber en wil je kennismaken met onze prachtige woonomgeving in de Drents Friese grensstreek? Breng je wandelschoenen mee of je fiets (of beide) en wij zorgen voor de rest. Fietsroutes worden op maat samengesteld voor onze gasten. Geef maar aan wat je graag wilt zien en hoeveel kilometer je ongeveer wilt afleggen op een dag. Wij zorgen voor een bijpassende route. Dit geldt natuurlijk ook voor de wandelingen. Wil je een dagtocht te maken of wil je liever een ommetje van 5 km, alles kan. Wij willen onze gasten graag op alle mogelijke manieren kennis laten maken met de schoonheid van onze woonomgeving.

Wil je helemaal niet wandelen of fietsen maar lekker relaxen en in alle rust bijkomen van de dagelijkse hectiek, dan kan dat natuurlijk ook. Neem plaats in de gastentuin en geniet met een goed boek en een lekker drankje van de ruimte, de stilte en de vogeltjes.  Vlak bij 't Kragelhuus bevindt zich ook nog een gerenommeerde kleinschalige sauna. Combineer een dagje sportief in de natuur met een dagje relaxen in de sauna en je kan de werkweek weer aan. 

'Vuul je thuus in 't Kragelhuus' , je bent van harte welkom in ons mooie ZuidOost Friesland.

Accommodatietype:
Logies & Ontbijt
Maximale groepsgrootte:
max. -4 personen

Hier vind je B&B 't Kragelhuus

Adres:
B&B 't Kragelhuus
Boijlerweg 16
8392 NH Boijl
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten