Ga naar inhoud
MAP

Rustpunt Boijl

Boijl

Welkom bij Rustpunt Boijl op de grens van Friesland en Drenthe. Ons Rustpunt, vlak bij het dorp Boijl, ligt minder dan een kilometer van het Drents-Friese Wold, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Wees welkom in de voortuin...

Welkom bij Rustpunt Boijl op de grens van Friesland en Drenthe.

Ons Rustpunt, vlak bij het dorp Boijl, ligt minder dan een kilometer van het Drents-Friese Wold, een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen.

Wees welkom in de voortuin van ons melkveebedrijf, waar u kunt uitrusten en genieten van koffie, thee, frisdrank, koek en ijs. Ook is er een toilet en de mogelijkheid om uw fiets op te laden.

Vanuit het rustpunt heeft u een uitzicht op de landerijen: groene grasvelden met de bossen op de achtergrond, terwijl u mogelijk de koeien hoort in de stal.

Ons bedrijf is sinds 1961 eigendom van de familie Kleinhoven. De tweede generatie boert er nu en in de toekomst wil de derde generatie het bedrijf voortzetten. Er worden zo’n 100 koeien gemolken en 50 stuks jongvee opgefokt. Onze koeien lopen ’s winters vrij in de ligboxenstal en de hele zomer in de weide.

Wij houden ons ook bezig met natuurbeheer. We zaaien elk jaar zonnebloemen langs de percelen mais en we vinden het belangrijk dat wilde bijen behouden blijven: langs de akkers en in de –van zwerfafval gereinigde bermen- laten we wilde bloemen bloeien.

Graag tot ziens op de Doldersumsestraat!

Jeannette, Albert, Martine en Ruben Kleinhoven

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rustpunt Boijl

Doldersumsestraat 18
8392 MR Boijl
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten