Ga naar inhoud
MAP

Rustpunt de Honingbij

Hemrik

In 2007 verhuisden wij met ons gezin uit het midden van het land naar Friesland. We waren op zoek naar meer groen, rust en ruimte en hebben dat in Hemrik (Hemrikerverlaat) gevonden. Maar ‘rust’ is een betrekkelijk begrip want sinds de koop van ons huis...

In 2007 verhuisden wij met ons gezin uit het midden van het land naar Friesland. We waren op zoek naar meer groen, rust en ruimte en hebben dat in Hemrik (Hemrikerverlaat) gevonden. Maar ‘rust’ is een betrekkelijk begrip want sinds de koop van ons huis zijn we bezig met verbouwen. De tuin is volledig op de schop gegaan en ook deze is nog niet af. Misschien zijn we wel nooit klaar want we hebben altijd wel weer veranderplannen. Het is een manier van leven waar we erg van genieten op deze mooie plek met uitzicht op koeien en paarden in de wei, reeën in het land en bootjes in de vaart.

Graag laten we ook andere mensen van deze plek meegenieten. Daarom zijn we in 2019 onder de carport van onze zelfgebouwde schuur een Rustpunt begonnen. Hier kunt u even heerlijk zitten; droog, in het zonnetje of de schaduw. Een kopje koffie/thee kunt u zelf zetten en er zijn: appelsap, chocomel, mineraalwater, cup a soup en verpakte koeken. Natuurlijk kunt u bij ons ook water tappen en gebruik maken van het eco-toilet. Tevens vindt u er wat toeristische informatie met o.a. wandel- en fietsroutekaarten.

Wij zijn een stempelpost van ‘Doortraproute 31’ (Gorredijk).

U bent van harte welkom! Marcel en Imme.                                                                                                                                                      

Meer informatie over rustpunten in o.a. Friesland is te vinden op www.rustpunt.nu.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rustpunt de Honingbij

Tjalling Harkeswei 47
8409 CM Hemrik
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten