Ga naar inhoud
MAP

De Friese Ardennen - Groepsvakantie & Vergaderen

Appelscha

Ruimte voor inspiratie. Brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt. De Friese Ardennen is een bijzondere plek. In een besloten en huiselijke sfeer ontsnap je even aan de waan van de dag en kan je in alle rust vergaderen of trainen.

Je zult onze modern ingerichte locatie in landelijke omgeving ervaren als de ideale ontmoetingsplaats. Exclusief voor jou. Gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold op loopafstand van het Canadameer.

Voor een break loop je zo, eventuele met lunchpakket, de bossen in. Even bijkomen na een intensieve dag? Dit kan aan de bar met een ontspannen potje pool of tafeltennis, in onze comfortabele lounge ruimte, bij het kampvuur of in de sauna, jacuzzi of hottub. Alle faciliteiten exclusief voor jou.

Liever iets actiefs? In samenwerking met de Jongens van Outdoor bieden we diverse teamactiviteiten. Zoeken jullie meer diepgang en inspiratie voor jullie team(training)? Janto Botting van Teamwise begeleid dit professioneel na een intake en in samenspraak met jullie.


Elke offerte is bij ons maatwerk: van een aantal uren tot een dag, meerdaagse of zelfs een week. Van een huiskok en heerlijke vlees van de green egg en bediening tot volledig zelfvoorzienend door jullie groep.

Onze accommodatie is geschikt voor ca. 35 personen in U-vorm, een groepsruimte voor ca. 70 personen en beschikt over moderne apparatuur. Wij bieden 10 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, totaal 33 boxspring bedden.

Onze kracht: persoonlijk contact, ervaring, maatwerk, meedenken, geen vraag is ons te gek, in combinatie met heerlijk eten, gastvrijheid, en last but not least: de unieke locatie.

Aafke Sinnige - 06-27455260

Hier vind je De Friese Ardennen - Groepsvakantie & Vergaderen

De Friese Ardennen - Outdoorresort
kloosterweg 4
8424 SL Appelscha
Plan je route

Toon resultaten