Ga naar inhoud
MAP

Aanmelden Grote Oploop voorjaar 2023

Op 13 maart organiseren we als Stichting Toerisme Regiomarketing Zuidoost Friesland (TRZF) weer een Grote Oploop met Foldermarkt! Alle toeristisch ondernemers en overige belangstellende partijen zijn van harte welkom op wederom een prachtige locatie: Thialf!
 

Programma:

17.00 uur: ontvangst

17.30 uur: eten

19.15 uur: Kick off seizoen 2023 - Ingrid Mascini
Het Zuidoost Friesland Magazine, de samenwerking met FietsActief, de materialen voor de Duitse markt. Wij zijn klaar voor seizoen 2023! Ben je benieuwd? Regioregisseur Ingrid praat je bij!

19.45 uur: Heerenveen 'n Gouden Plak - Rinske Schoenmaker
We zijn te gast in Heerenveen, dé sportstad van Nederland met een enorme ambitie waar de hele regio van kan profiteren. Ben je benieuwd? Rinske vertelt je alles over de plannen en de grote sportevents die op stapel staan. Tevens wordt deze avond een nieuwe beleeffietsroute geintroduceerd die jouw gasten deze zomer al kunnen fietsen. Sport als thema!

20.00 uur: Dagrecreatieve Netwerken - Hendrina Zijlstra
Hoe zorgen we dat Friesland nog aantrekkelijker wordt voor de toerist? Door een goed recreatief aanbod. Dat betekent fiets-, wandel- en vaarroutes, die ook vindbaar en zichtbaar zijn op alle websites. Maar dat geldt ook voor aanlegplaatsen, jachthavens en pontjes. Waar zijn ze en hoe kunnen we het aanbod en de promotie verbeteren? Hendrina informeert ons hoe wij als ondernemers kunnen profiteren!

20.15 uur De Tocht - Wini Weidenaar
op 1 oktober gaat De Tocht in première! Met een 360 graden ijsvloer van 2000 m2 en de nieuwste theatertechnieken zullen 1460 toeschouwers iedere avond de Elfstedentocht samen beleven. De Tocht biedt kansen voor heel Fryslân, dus ook voor jou en je gasten!

20.20 uur: ondernemers aan het woord op de zeepkist

20.30 uur: korte rondleiding, foldermarkt, netwerken

21.30 uur: afsluiting

Meld je aan voor 27 februari!

Ja, ik ben graag aanwezig bij de Grote Oploop

* Velden met een asterisk zijn verplicht.